• Diensten

DIENSTEN

Schrijven en redigeren, ik zou niet kunnen kiezen welke van de twee ik het leukste vind om te doen. Ik schrijf en herschrijf teksten in correct Nederlands, maak ze kloppend, begrijpelijk en goed leesbaar. Behalve het opsporen van foutjes, geef ik advies over opbouw, toon, tempo en de juiste woordkeuze. Het allerleukste vind ik misschien wel het inkorten van langdradige teksten!

Mijn schrijfstijl is direct, helder en licht. Met mijn blogs laat ik mijn ziel spreken en neem ik de lezer mee in mijn wereld, dan is schrijven muziek: het moet zingen en raken! Bij het schrijven en redigeren in opdracht, van boeken, websites, (nieuws)brieven, brochures, theses e.d. is het eigenlijk niet anders; tekst moet leven en aanspreken. Goed zicht op de beoogde doelgroep is essentieel voor het schrijven van een goede tekst, en als ik dat duidelijk in mijn vizier heb, ga ik vol aan de slag!

Een boek willen schrijven, maar niet weten hoe te beginnen? Stap voor stap help ik je jouw talent te ontwikkelen door advies en feedback te geven, maar vooral: door veel schrijfuren te maken! Een verhaal op papier zetten, een proefversie of ruw concept uitwerken? Als ghostwriter realiseer ik het eindresultaat.

Je kunt bij mij terecht voor de volgende diensten: MEER INFO Voor meer informatie: info@manukokoi.nl